“Σίγουρα δεν θα έκαναν σε έναν μπαμπά ηθοποιό την ίδια ερώτηση”.

Η Έλενα Χαραλαμπούδη, η viral μαμά του Youtube και του TikTok με τα «χίλια πρόσωπα», μιλά στο «Happy Day» για τις δικές της μητρικές εμπειρίες αλλά και για τη διάκριση του πατέρα και της μητέρας από την κοινωνία.

«Επειδή ως ηθοποιός έβρισκα πολύ… εύκολα δουλειά, έκανα το κανάλι στο YouTube. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα για μια μαμά που είναι ηθοποιός είναι η αλήθεια. Δεν την αντιμετωπίζουν τα Μέσα με το ίδιο μάτι, έτσι όπως ήταν πριν το παιδί», δηλώνει η Έλενα Χαραλαμπούδη στην Όλγα Λαφαζάνη.

«Εννοείται πως το έχω ζήσει αυτό. Πήγαινα σε κάποιες οντισιόν και με ρωτούσαν: το παιδί στα γυρίσματα τι θα το κάνεις; «Θα το πουλήσω», «Θα το δώσω», «Θα το φέρνω μαζί μου». Κάτι τέτοιο έπρεπε να τους απαντήσω. Σίγουρα δεν θα έκαναν σε έναν μπαμπά ηθοποιό την ίδια ερώτηση», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

«Ακούω πολύ συχνά ότι ένας ηθοποιός μπορεί να πάρει έναν ρόλο επειδή έχει πολλούς followers στα social media. Εγώ τα social δεν τα ήξερα παλιότερα. Είχα μία σελίδα στο Facebook και ανέβαζα κανένα τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη αν με χώριζε κάποιος», παραδέχεται με χιούμορ η Έλενα Χαραλαμπούδη.

«Αν ένας ηθοποιός θέλει όντως να βγει παραέξω εκτός από το θέατρο, την τηλεόραση και το σινεμά, τα social media σου προσφέρουν μία τεράστια ευκαιρία στο να κάνεις κάτι. Ας μην τα δαιμονοποιούμε, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας», καταλήγει στις δηλώσεις της η Έλενα Χαραλαμπούδη.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: