Έχεις μεγάλο μέτωπο; Το χτένισμα των celebrities girls που σε κολακεύσει!

Το μεγάλο μέτωπο μπορεί να είναι μια κοινή ανασφάλεια για όσους το έχουν – αν και κάθε χαρακτηριστικό έχει την γοητεία του-. Ωστόσο, όταν νιώθουμε ότι θέλουμε να καλύψουμε μία «ατέλειά» μας, υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι για να το πετύχουμε και να δημιουργήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί να μην μπορούμε να ελέγξουμε τις αναλογίες μας, αλλά έχουμε τη δύναμη να μεταμορφώσουμε την εικόνα μας με τρόπο που να ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Τα μαλλιά είναι η δύναμή μας να ξεχωρίσουμε και να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό εαυτό μας.

Σε περίπτωση, λοιπόν που έχεις μεγάλο μέτωπο και αναρωτιέσαι με ποιο hairstyle μπορείς να το κρύψεις, σου βρήκαμε το αγαπημένο των celebrities girls.

Τα πιο ιδανικά χτενίσματα για μεγάλα μέτωπα κόβονται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκαλύπτουν λιγότερο το μέτωπο και να τραβούν περισσότερο την προσοχή προς τα μάτια.

Έχεις μεγάλο μέτωπο; Το χτένισμα των celebrities girls που σε κολακεύει!

Για το 2023, τα celebrities girls του Hollywood προτείνουν τις αφέλειες που μπορούν να στρωθούν είτε μπροστά είτε στα πλαϊνά. Η Camila Cabello έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση με αφέλειες δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου.

Και η Jenna Ortega που έκανε θραύση φέτος χάρη στην σειρά του Netflix ” Wednesday” υιοθέτησε τις αφέλειες για το hair look της.

Αν έχεις μεγάλο μέτωπο, αυτό είναι το χτένισμα μαλλιών που αγαπούν τα celebrities girls για τη νέα χρονιά. Μη ξεχνάς ότι οι curtain bangs ήταν μεγάλη τάση για το 2022 και το είχαν υιοθετήσει πολλές από τις influencers.

Photos: Abaca press

Δείτε ακόμη: Δες το hair look των Kardashians που πρέπει να τολμήσεις αν έχεις μακριά μαλλιά!

Δείτε ακόμη: Το σικ χτένισμα που χαρίζει αμέσως “face lift” στο πρόσωπό σου!

The post Έχεις μεγάλο μέτωπο; Το χτένισμα των celebrities girls που σε κολακεύει! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: