Εκτός ορίων έμελλε να βγουν κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου για το Dragons’ Den στον ΑΝΤ1, τη νύχτα της Παρασκευής, η Λιλή Περγαντά και ο Χάρης Βαφειάς. Αφορμή στάθηκε η επίμονη προσπάθεια της έτερης dragon, Μαρίας Χατζηστεφανή να κλειδώσει την συμφωνία με τους διαγωνιζόμενους.

Ο λόγος για Μαρία Τσεκούρα με τον Δημήτρη Σεϊνταρίδη από την μια και την Γεωργία Βουρτσά με τον Χρήστο Κόκκορο από την άλλη που βρέθηκαν να παρουσιάζουν την ίδια περίπου ιδέα, σε δυο διαφορετικά ζευγάρια ταυτόχρονα, μπροστά στους dragons και για τους οποίους η επενδύτρια του Dragons’ Den και πρόεδρος της Rodial Group έδειξε αμέσως και έντονα το ενδιαφέρον της. Τόσο… αμέσως και τόσο έντονα, που οι άλλοι δυο επενδυτές του ριάλιτι επιχειρηματικότητας με παρουσιαστή τον Σάκη Τανμανίδη δεν πρόλαβαν σχεδόν καν να εκφράσουν τις δικές τους απορίες και την διάθεση να προχωρήσουν ή όχι σε συμφωνία με τους διαγωνιζόμενους.

Έτσι, οι συνεχής ερωτήσεις που θέλησε να κάνει η Μαρία Χατζηστεφανή προς τα δυο διαγωνιζόμενα ζευγάρια του Dragons’ Den, κάθε άλλο παρά χαροποίησαν την Λιλή Περγαντά και τον Χάρη Βαφειά που εξερράγησαν στον λόγο. «Μαρία, άσε και κανέναν άλλον να ολοκληρώσει! Μαρία θα σε προλάβω, Μαρία! Σε παρακαλώ πολύ».

«Αυτά ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Άσε και σε κανέναν άλλο τη σειρά για να ρωτήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν εξάλλω, η πρόεδρος της Power Health, Λιλή Περγαντά προς την Μαρία Χατζηστεφανή στο Dragon’s Den της Παρασκευής.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: