Δημήτρης Σταρόβας: Την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο της μητέρας του, αλλά και την πατρότητα.

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την «απώλεια» της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή», δήλωσε αρχικά.

«Σαν πατέρας θα ήθελα να έχω τον χρόνο και την διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει, αλλά και για τα ριάλιτι.

«Επαγγελματικά με εξέφραζαν σχεδόν όλα όσα έκανα. Θα κάνεις και κάποιες εκπτώσεις. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που ντράπηκα που το έκανα. Στην τέχνη δεν ήμουν ποτέ της κορυφής, γιατί αυτό έχει κόστος, δεν μπορώ να το κάνω. Θα ήθελα να κάνω εκπομπή, θα κάνω μαγειρική στο κανάλι μου στο Youtube. Με τη μαγειρική είναι το μόνο που μπορώ να μείνω όρθιος πάνω από 10 λεπτά…Τώρα σκέφτομαι να πάω στο survivor…θα τρέχουν άλλοι και θα είμαι εγώ στο στόχο και θα μένω στο σπίτι», επεσήμανε.

«Για το METOO όλος ο κόσμος γνώριζε και εγώ, εμείς το έχουμε περιορίσει μόνο στην showbiz, αλλά καλώς άρχισε», συμπλήρωσε σχετικά με το METOO.

«Έχω παντρευτεί 2 φορές, την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Για την Άννα θα το έκανα και θα το κάνω προφανώς. Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο, αλλά η σύντροφος μου λέει για τα κιλά για λογούς υγείας», δήλωσε για τον γάμο ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Είμαι στον ΣΚΑΙ στο «όλα good» με τα παιδιά κάνουμε πρόβες για μια παράσταση και στον ΑΝΤ1 στο σίριαλ του μάρκου Σεφερλή», κατέληξε λέγοντας.

Πηγή: thecaller.gr

Share: