Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με έλεγαν κλέφτη, αλήτη και φυλακόβιο ό,τι μπορείς να φανταστείς» (vid)

Ο γνωστός σεφ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο bullying που αντιμετώπισε παλαιότερα λόγω της εμφάνισης του καθώς και στην περιπέτεια του με τα ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν γύρισα το 2001 στην Ελλάδα από την Αμερική τράβηξα τα πάνδεινα λόγω της εμφάνισης μου. Με έλεγαν από κλέφτη, μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ίσως αυτός ήταν και ένας λόγος που κάποιοι στο κανάλι δεν ήθελαν να είμαι στο MasterChef».

«Όταν μίλησα για το πρόβλημα μου με τα ναρκωτικά, πολύς κόσμος μου είπε «μην βγεις να το πεις, θα καταστραφέις και δεν υπάρχει λόγος». Εγώ ακολούθησα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να καταστραφώ γιατί τα χέρια μου και η μαγειρική μου γνώση θα με έβαζαν κάπου και θα μαγείρευα. Άρα αν μπορούσα να βοηθήσω πέντε ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα».

«Φέτος δεν έκανα συνειδητά τηλεόραση επειδή μπούκωσε το πράγμα και αυτό το βλέπουμε στα μαγειρικά νούμερα» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα. Ήταν μια φανταστική διαδρομή με τα καλά και τα κακά της και εξακολουθεί και είναι».

Πηγή: thecaller.grShare: