Δημήτρης Ήμελλος: «Δεν είμαι ψώνιο, απαιτώ να πληρώνομαι και έχω διεκδικήσει τα χρήματά μου»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στην παιδική του ηλικία ήταν συνεσταλμένος, αν και κάποια στιγμή ένα κούρεμά του στάθηκε η αφορμή να φάει αποβολή! Με πατέρα συμβολαιογράφο, ο ηθοποιός πέρασε στη Νομική, αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

«Όταν άφησα τη Νομική για την υποκριτική, ο πατέρας μου δεν το πίστευε και μου έλεγε πως αυτό που κάνω είναι μάταιο. Με την υποκριτική ήταν κάτι ακαριαίο, όπως ένας κεραυνοβόλος έρωτας», δήλωσε.

Για τη συμμετοχή του στην ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», τόνισε: «Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να πω “ναι” για τον ρόλο του Ιορδάνη και τη σειρά του MEGA. Ένας βασικός λόγος είναι επειδή η σειρά ασχολείται με έναν Άγιο. Θεώρησα ότι θα ήταν μία προσεκτική παραγωγή, ήταν μονοκάμερο, γυρίστηκε σε φυσικά τοπία. Ήταν σαν σινεμά, ένιωσα μαγεία ως ηθοποιός».

«Ο Ιορδάνης είναι ο πολιτικός αντίπαλος του πατέρα του Αγίου Παϊσίου, κάνει αντιπολίτευση, θεωρεί πως είναι άλλο η πίστη και άλλο η επιβίωση. Τον αγάπησα τον Ιορδάνη, είναι πολύ Έλληνας, θεωρεί συνεχώς ότι έχει αδικηθεί πολύ από όλους», είπε ο ηθοποιός για τον ρόλο που ερμηνεύει.

Για τη συμπεριφορά του στην επαγγελμαιτκή του ζωή, ανέφερε: «Δεν είμαι ψώνιο, απαιτώ να πληρώνομαι και έχω διεκδικήσει τα χρήματά μου. Έχω κάνει μέχρι και αγωγές στο δικαστήριο και μάλιστα ως πρωτόβγαλτος. Είναι άλλο πράγμα να πληρώνομαι γι’ αυτό που κάνω κι άλλο πράγμα να το κάνω για να πληρώνομαι».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, λέγοντας πως δεν προγραμμάτισε τίποτα και έγινε πατέρας στα 30. Η δουλειά του ηθοποιού, είπε, είναι κάτι βάρβαρο για τα παιδιά, καθώς δουλεύει ακόμα και τα σαββατοκύριακα.

«Όταν πάνε τα παιδιά στα πάρτι με τους γονείς τους, το δικό σου παιδί δεν σε έχει και νομίζω ότι έλειψα πολύ στον γιο μου. Κι εκείνος μου έλειψε πολύ και προσπαθήσαμε αργότερα να καλύψουμε το κενό. Εξαιτίας του παθιάσματός μου με τη δουλειά είναι δύσκολο να είμαι καλός σύντροφος και καλός πατέρας», είπε.

Πηγή: thecaller.gr

Share: