Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος, παρορμητικός και βαθιά καλός» (VIDS)

Ο σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αρχικά, αναφέρθηκε στον φίλο του, Παύλο Χαϊκάλη και τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον του.

«Ο Παύλος είναι φίλος μου, είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και παρορμητικός και βαθιά καλός. Εγώ δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να σκεφτώ ότι υπήρξε κακοποιητικός», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους υπόλοιπους ηθοποιούς, τους οποίους έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση.

«Ας μη γελιόμαστε και μη λέμε ό,τι θέλουμε. Μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε. Όλοι τα ξέραμε. Μιλάμε για στρατούς ολόκληρους από πίσω. Αν ανοίξουν στόματα, θα βγουν τέρατα, υπάρχουν κι άλλοι, φυσικά», δήλωσε ο σεναριογράφος.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Δημήτρης Αποστόλου ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιδί. Δεν μπορώ να σου πω ότι με ξαφνιάζει αυτό που ακούω, αλλά ναι και πάλι ξαφνιάζομαι κατά κάποιον τρόπο, γιατί ξέρω πως απλά είναι πολύ εκρηκτικός σαν άνθρωπος. Το θέατρο είναι σκληρό μαγαζί».

«Όταν το 2001, κάναμε τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” και μιλάγαμε για το metoo και την κακοποίηση, πού έμειναν όλοι; Στο γιατί κόπηκε η σειρά. Αυτό μας ενδιαφέρει; Για μένα ήταν μεταφυσικό. Δεν έπρεπε να ειπωθούν εκείνη την ώρα αυτά τα πράγματα, ήταν πολλά τα λάθη μαζεμένα. Το ένα πρόβλημα γινόταν τρία και στο τέλος το πράγμα έγινε ανεξέλεγκτο, δεν μπορούσε να σταματήσει.

Έγινε κι η προστριβή Αλέξανδρου Ρήγα – Χρύσας Ρώπα, αλλά αυτό συνέβαινε συνεχώς, όμως έφτασε μια στρακαστρούκα να γίνει θερμοβαρική βόμβα», εξήγησε για τη διάσημη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Πηγή: thecaller.grShare: