Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Μίλησαν ο ένας για τον άλλο και από τη συζήτηση δεν έλειψαν, στιγμές γέλιου. Σε κάποιο σημείο, η ηθοποιός είπε για τον ηθοποιό: «Τον φτύνω. Ένας κούκλος είναι. Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου σου κορμάρα μου”».

Στην πορεία, αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη τους, λέγοντας: «Ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο για την κόρη μου, από την ημέρα που τη γέννησα. Απλά φοβήθηκα μην την τρομάξω από το τόσο συναίσθημα, που δεν το βγάζει κανένας μας. Η Θαλασσινή ήθελε να της τα δείξω όλα. Αφού τα θες λέω, πάρ’ τα. Γιατί η μαμά δεν είναι μόνο αυτό, είναι πληγή μεγάλη. Τις είδες, νομίζω ότι τη μεγάλωσαν, μου έκανε καλό κι εμένα αυτό, είναι μια πολύ ωραία συγκυρία για εμένα».

Η κόρη της σχολίασε: «Εγώ λέω ότι περνάνε δεύτερο μήνα του μέλιτος. Περνάνε μία περίοδο που νομίζω ότι είναι καλύτερα από ποτέ μεταξύ τους».

Στη συνέχεια, οι τρεις τους μίλησαν για τους ρόλους μέσα στην οικογένεια, με τον Γιάννη Μποστατζόγλου να κάνει ένα αστείο σχόλιο στη γυναίκα του, Δήμητρα Παπαδήμα ενώ μιλούσε σχετικά με αυτό. «Η μάνα είναι αυτή που υπομένει, η μάνα έχει τις αντοχές», άρχισε να λέει η ηθοποιός, με τον ίδιο να αποκρίνεται: «Ο πατέρας είναι ξέγνοιαστο αλογάκι στις πεδιάδες. Τα ίδια προβλήματα έχουν και οι δύο».

Πηγή: thecaller.gr

Share: