Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο κομμωτήριο για να αλλάξει τα μαλλιά της - Δες το άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Το μοντέλο που απασχολεί τα media με ό,τι κι αν κάνει, διατηρεί έναν πάρα πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 350 χιλιάδες followers.

Με εξωτερική εμφάνιση που κόβει την ανάσα, η καλλονή περιποιείται πολύ τον εαυτό της και κάθε look της συνδυάζει μόδα και στυλ άψογα.

Τα τελευταία χρόνια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επιμένει στο μαύρο χρώμα στα μαλλιά της και ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ. Χωρίς να κάνει μεγάλες αλλαγές, ανανεώνει το look της με πινελιές φρεσκάδας που την κάνουν ακόμη πιο σαγηνευτική.

Τώρα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφέθηκε και πάλι στα έμπειρα χέρια της κομμώτριάς της για μερικά touch-ups στο hairlook της και μέσω των Instagram stories της μας έδειξε τόσο τη διαδικασία, όσο και το αποτέλεσμά της.

Τι έκανε; Ανανέωσε το μαύρο χρώμα για να δώσει μεγαλύτερη λάμψη στα μαλλιά της ενώ τα κούρεψε για να φρεσκάρει το μήκος τους και να τα ενδυναμώσει.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε παρακάτω:Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν φαντάζεστε τι δάνεισε στην Ιωάννα Τούνη για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το ξέσπασμα στο Instagram και η δημόσια στήριξη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη

The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο κομμωτήριο για να αλλάξει τα μαλλιά της – Δες το άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: