Η ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στους Φούρνους όπου ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης έχασε τον 11χρονο γιο του έχει σοκαρει το πανελλήνιο.

Στον αέρα της εκπομπής «Alpha Τώρα» μίλησε ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, Δημήτρης Καρύδης, για το τραγικό γεγονός λέγοντας:

«Είναι ασάφειες αυτό που λένε ότι το παιδί ήταν μπλεγμένο πάνω σε δίχτυα. Εμένα η μητέρα του με ενημέρωση γύρω στις 17:30 ότι ο Χρήστος χάθηκε. Ενημερωθήκαμε όλες οι αρχές, βγήκαμε έξω και ψάχναμε, δυστυχώς δεν το βρήκαμε το παιδί. Αναγκαστήκαμε να πούμε σε μια ομάδα συμπατριωτών να πέσουν στη θάλασσα και να δουν μήπως το παιδί είναι πνιγμένο. Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, πνιγμένο.

Το παιδί μάλλον πνίγηκε, πάτωσε, βγήκε πάνω, το πήρε ο αέρας γιατί είχε και θαλασσοταραχή. Αν ήταν μπερδεμένο πάνω στη σημαδούρα, η σημαδούρα είναι 50 μέτρα από την παραλία, μπορούσε να φωνάξει βοήθεια και θα τον άκουγαν οι συντοπίτες που έκαναν μπάνιο. Δυστυχώς κανένας δεν πήρε το παιδί χαμπάρι. Είναι βαριά η σημερινή μέρα για το νησί. Ακύρωσα τα πάντα στο νησί, ότι έχει να κάνει με πολιτιστικές εκδηλώσεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thecaller.gr

Share: