Δες το hair look των Kardashians που πρέπει να τολμήσεις αν έχεις μακριά μαλλιά!

Τόσο η Kendall Jenner όσο και η Kim Kardashian αγαπούν αυτό το χτένισμα μαλλιών που αξίζει να υιοθετήσεις τη νέα χρονιά. Δεν είναι σίγουρα ένα απλό και καθημερινό hair look, οπότε σου το προτείνω κυρίως για επίσημα events, όπως καλεσμένη σε γάμο.

Φέτος, οι δύο αδερφές έχουν εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές επιλογές και τα beauty looks τους. Ακόμη και αν τις έχουμε ταυτίσει μόνο με το fashion industry, οι Kardashians επηρεάζουν το ίδιο και στον χώρο της ομορφιάς.

Σίγουρα δεν έχουν την δυναμική της Hailey Bieber σε μαλλιά και νύχια, αλλά επηρεάζουν εξίσου τη νέα γενιά στα χτενίσματα και στα μακιγιάζ τους.

Δες το hair look των Kardashians που πρέπει να τολμήσεις αν έχεις μακριά μαλλιά!

H Κendall Jenner και η Kim Kardashian έχουν τολμήσει να χτενίσουν τα μαλλιά τους σ’ έναν αριστοκρατικό κότσο με δύο αφέλειες μπροστά.

Ο εντυπωσιακός κότσος των Kardashians είναι vintage και αισθησιακός, ενώ ταιριάζει εκπληκτικά σε όσες έχουν μακριά μαλλιά. Οι λόγοι, φυσικά, είναι πρακτικοί, καθώς πρέπει να έχεις μία πλούσια κόμη για να τον υιοθετήσεις.

Αν αναζητάς το hair look που θα κάνεις στον γάμο του καλύτερού σου φίλου, τότε ο grande κότσος των Kardashians θα σε στέψει τη βασίλισσα του event.

Photos: Zuma press, Instagram

Δείτε ακόμη: “Balletcore bun”: Το πιο εύκολο χτένισμα μαλλιών για κάθε περίσταση!

Δείτε ακόμη: Ποιο κορυφαίο χτένισμα μαλλιών έχει κάνει η Kylie Jenner;

The post Δες το hair look των Kardashians που πρέπει να τολμήσεις αν έχεις μακριά μαλλιά! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: