Δανάη Παππά: Ποια ήταν η δυσκολότερη σκηνή που γύρισε στον «Σασμό»

H Δανάη Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός που φέτος υποδύεται τη «Θοδώρα» του «Σασμού» μίλησε για το ρόλο της στη σειρά, την καταγωγή της ενώ αποκάλυψε πώς ο Ανδρέας Γεωργίου της έδωσε τον πρώτο της ρόλο.

Μιλώντας για την καταγωγή της λέει: «Ο παππούς μου είναι από την Εύβοια και η γιαγιά μου είναι από την Κέρκυρα. Εκεί οφείλω και πολλά… Η γιαγιά μου είναι κάπως έτσι, η τρελο-κερκυραία. Από την άλλη, είναι και τα τρελά νερά εκεί στην Εύβοια. Οπότε καταλαβαίνετε τι συνδυασμός έγινε». Μιλώντας για την προσωπική της ζωή λέει πως της αρέσει πολύ η συντροφικότητα.

Ο πρώτος της ρόλος στο «Τατουάζ»

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πώς πήρε τον πρώτο της ρόλο στο «Τατουάζ»: «Είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια μαθήματα στον σύγχρονο χορό. Στην πρώτη σειρά που ήμουν στο “Τατουάζ” είχε πάει τότε να κάνω κάστινγκ ως χορεύτρια. Όταν είδα το αποτέλεσμα είπα ότι μπορούσα και καλύτερα. Όλο αυτό ξεκίνησε μέσα από το Ιnstagram. Εγώ τότε είχα στο Ιnstagram φωτογραφίες από τον χορό, βίντεο και ανέβαζα τα επαγγελματικά μου. Έτσι μου τηλεφώνησαν από το Τατουάζ και αυτό που έγινε ήταν απίστευτο. Άμα μου έρθει μια ευκαιρία την αρπάζω. Δεν αφήνω ευκαιρίες να περνάνε. Το είχα πάντα στη ζωή μου αυτό το πράγμα, είναι κάτι το οποίο βλέπω ότι μου πάει».

Ο Σασμός και η δύσκολη σκηνή

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον Σασμό και αποκάλυψε ποια ήταν η σκηνή που την δυσκόλεψε περισσότερο: «Όταν διάβασα το σενάριο το οποίο έλεγε ότι η Θεοδώρα μένει και βγάζει μια κραυγή και κλαίει, είπα Χριστέ μου, πώς θα γίνει αυτό το πράγμα; Είναι ένας γάμος, θα έχει πάρα πολύ κόσμο από κάτω, τι θα κάνω; Το σκεφτόμουν από τότε που πήρα το σενάριο. Προσπαθούσα να πάρω έμπνευση από κάπου. Εκείνη την μέρα που έπρεπε να γίνει αυτή η σκηνή, είπα όχι, θα κάνεις όντως σαν να το έμαθες εκείνη την στιγμή. Δεν έχεις το σενάριο, δεν ξέρεις τίποτα, ότι μου βγει. Αυτό έγινε».

Πηγή: thecaller.gr

Share: