Η Δανάη Μπάρκα φιλοξενήθηκε στο podcast της Lifo «Ρώτα με ό,τι θες» και απάντησε μεταξύ άλλων στα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

«Μπόρες θα υπάρχουν πάντα στη ζωή, είτε είναι δίκαιο για μένα, είτε άδικο, είτε είναι παρεξήγηση, μπόρες θα υπάρχουν. Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα.

Ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου…. Εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες… Η ζωή δεν είναι αυτά όμως, η ζωή είναι τι έχουμε τώρα… Ο ρεαλισμός με επανέφερε στη ρομαντική διάθεση που είχα προ μπόρας.

Δε θεωρώ ότι οι άνθρωποι του χώρου με έχουν στο μυαλό τους σαν τηλεοπτικό πρόσωπο, με έχουν νομίζω σαν ηθοποιό που κάνω μια εκπομπή… Νιώθω ένας άνθρωπος που ήρθε από κάπου, που κάνει αυτό που του ζητήθηκε με πολλή χαρά και περηφάνεια… τα αντιμετωπίζω όλα λίγο πιο θεατρικά… Έχω τους ίδιους φίλους από το Λύκειο… Είμαι πολύ κανονική» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

«Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω, αλλά ακόμα κι αυτό είναι ίσως ένα μάθημα, και για μένα και για όλους τους άλλους να ζήσουμε στα βουνά. Είμαι οκ. Οι υπόλοιποι νομίζω ότι το βίωσαν πιο έντονα από μένα… Κάθε χρονιά αν ψάξεις κάτι θα βρεθεί… Καμιά φορά είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή: thecaller.gr

Share: