Την αποκάλυψη για δύο πολύ γνωστούς γιατρούς έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ για τα σκευάσματα αδυνατίσματος που παραδέχθηκε πως πήρε η Όπρα Γουίνφρεϊ, εξομολογήθηκε πως δέχθηκε πρόταση από δύο γιατρούς να της συνταγογραφήσουν σχετικό φάρμακο.

«Εγώ, αν και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς για το θέμα των κιλών, και δεν θέλω να κρίνω αυστηρά γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να περνάει κάποιος, δεν είμαι υπέρ του να υποκύψω και να βάλω κάτι στον οργανισμό μου, που πιθανόν κάποιος έχει μεγαλύτερη ανάγκη από μένα ή τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην υγεία μου. Δεν νομίζω ότι θα ρίσκαρα να το κάνω», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι ένα τόσο προσωπικό ζήτημα κι εμείς οι υπόλοιποι το έχουμε περιπλέξει. Έχουμε σκεφτεί αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να γεύονται και να νιώθουν ωραία;», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι έχει περαστεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι εγώ θα μιλήσω πολύ συχνά για το θέμα των κιλών.

Τον τελευταίο χρόνο όμως σχεδόν δεν έχω αναφέρει τίποτα, γιατί νιώθω ότι από κάποιο σημείο και μετά αυτό γίνεται σημαία και εγκλωβίζομαι η ίδια στο ότι πρέπει να είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει τους άλλους να αισθάνονται καλά ή ο άνθρωπος που θα αισθάνεται συνέχεια καλά.

Δεν αισθάνομαι πάντα καλά, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό συνέχεια.

πάρχουν μέρες που ξυπνάω και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη για κάποια πράγματα που έχω καταφέρει ή για κάποια κορίτσια που με συναντούν στον δρόμο και με κλαμένα μάτια μου λένε: έβαλα για πρώτη φορά μαγιό στη ζωή μου στα 27. Είναι ανατριχιαστικό», περιγράφει στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα στους συνεργάτες της.

«Από την άλλη είναι και πολύ στενάχωρο για κάποιους ανθρώπους που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σχολιάσουν τι κάνεις στη ζωή σου και να μην σε αφήνουν να την απολαύσεις. Δεν ξέρεις πώς θα το εκλάβει ο καθένας και πώς θα το χειριστεί, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και είναι ωραίο να αγκαλιάζουμε τους πάντες γύρω μας.

Αν για παράδειγμα ο Άρης μειώσει εμένα για να νιώσει εκείνος καλύτερα, ακόμη κι αν εγώ έχω όντως πρόβλημα, ο Άρης έχει μεγαλύτερο, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν ενοχλώ κανέναν. Ας αγαπάμε τους ανθρώπους και ας κοιτάμε τη δική μας ζωή, είναι πολύ σημαντικό αυτό», σημειώνει η παρουσιάστρια του MEGA.

«Με έχουν πλησιάσει γιατροί θέλω να σου πω και μου έχουν πει: θέλεις να σου γράψουμε αυτό; Τους λέω: πιστεύετε ότι δεν έχω τη δυνατότητα να το βρω ή να κάνω κάποια πλαστική;

Προτιμώ, αν το κάνω, να το κάνω με τον τρόπο που θέλω εγώ», αποκάλυψε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα, υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά την ανάγκη να αγαπάμε τους εαυτούς μας όσο παλιακό και κλισέ κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο.

Πηγή: thecaller.gr

Share: