Μία ανήθικη επίθεση από ανώνυμο χρήστη στο Twitter, δέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία της όπου φαίνεται η λεύκη στα πόδια της.

«Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης με το ψευδώνυμο Πρίγκιπας Μίσκιν στο Twitter.

Η Αθηναΐς Νέγκα επέλεξε να μην εμπλακεί στην ανταλλαγή ύβρεων που ακολούθησε κάτω από τη δημοσίευσή της αλλά απάντησε με νέο post για την απαράδεκτη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε.

«Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου.

Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ!

Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;», έγραψε η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος.

Να ευχαριστήσω όλους οσοι με στήριξαν,ανέβασα μια φωτό κ ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για εμένα κ την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του @X ! Πρόκειται ίσως για νεο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας κ ασφάλειας; pic.twitter.com/sro1kwJPdl

— Athinais Nega (@athinaisnega) August 7, 2023

«Έχω ένα πουά χεράκι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 18, μετά την εφηβεία. Είναι μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο.

Δεν πονάς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα για τη λεύκη σε συνέντευξή της στο πρωινό του OPEN τον Νοέμβριο του 2022.

«Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Δεν έχει φάρμακο; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του.

Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο μέικ-απ», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Πηγή: thecaller.gr

Share: