Χρήστος Νικολόπουλος: Τι αποκαλύπτει για την αποχώρηση του Σπύρου Παπαδόπουλου από την τηλεόραση (vid)

«Η οικογένειά μου δεν έχει σχέση με την μουσική, εγώ γεννήθηκα με την αγάπη για την μουσική. Για λόγους βιοποριστικούς ασχολήθηκα με την μουσική, επειδή είμαι από πολύ φτωχή οικογένεια. Όταν ξεκίνησα με έλεγαν παιδί – θαύμα. Στα 13 μου έπαιζα σε γάμους, πανηγύρια και κέντρα», είπε αρχικά ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος είπε στη συνέχεια: «Πέρασα στάδια που φλέρταρα με την κατάθλιψη, από αντιζηλίες μουσικών, από προβλήματα που μου δημιουργούσαν καλλιτέχνες. Είμαι παραδοσιακός, μου αρέσει η οικογένεια. Τώρα έχω και 4 καταπληκτικά εγγόνια. Η γυναίκα μου ήταν ο ήρωας της οικογένειας μας».

«Μου είχαν κλέψει το μπουζούκι και το βρήκε φίλος μου σε παλαιοπωλείο, όταν το βρήκα έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Η εμπειρία είναι άλλη στην τηλεόραση, είμαι συμπαρουσιαστής, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζω πολύ καλά. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κουράστηκε και διαισθάνθηκε ότι κάνει κάποιες επαναλήψεις και πιθανόν αυτό τον έκανε να αποχωρήσει για λίγο καιρό. Εγώ νομίζω θα επανέλθει», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Πηγή: thecaller.gr

Share: