Ο Χρήστος Μενιδιάτης συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την σχέση με τον αείμνηστο πατέρα του, Μιχάλη και την διευκόλυνση λόγω ονόματος που είχε στην αρχή της καριέρας του.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Μενιδιάτης εξομολογήθηκε πως «το Μενιδιάτης είναι παρατσούκλι, τοπωνύμιο, λόγω της καταγωγής του πατέρα μου από το Μενίδι. Το κανονικό μας επίθετο είναι Καλογράνης.

Όταν έκανα λοιπόν μια συμμετοχή σε μια δισκογραφική δουλειά, την τελευταία μάλιστα του πατέρα μου, λέγαμε μαζί ένα ντουέτο και άλλα δύο τραγούδια, χρησιμοποίησα το επίθετο μου. Να πω την αλήθεια τότε δεν υπήρχε στο μυαλό μου η σιγουριά ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι επαγγελματικά. Βρήκαμε ένα τραγούδι, το γράψαμε και δεν ξέρω και γιατί το έκανα βασικά».

«Το να λένε «ο γιος του Μενιδιάτη» δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, ότι κι αν ακολουθούσα. Στην αρχή το ήθελα πάρα πολύ αλλά, όταν αποφάσισα να μπω επαγγελματικά στον χώρο και μιλούσα με την εταιρεία μου και ανθρώπους που γνώριζαν παραπάνω και καλύτερα από εμένα τα πράγματα, πίστεψαν ότι «έχεις ένα όνομα, το οποίο είναι αναγνωρίσιμο οπότε αυτόματα λόγω του ονόματος θα έχεις μια καλύτερη πρόσβαση σε πολλά πράγματα. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;». Και το εκμεταλλεύτηκα».

«Στην αρχή μου άνοιξαν πόρτες πραγματικά ως γιος του Μενιδιάτη. Αυτό ήταν ένα σημείο αναφοράς. Σίγουρα υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και άνοιξαν πόρτες αλλά η συνέχεια δεν είναι εύκολη, είναι πολύ δύσκολη» πρόσθεσε, επίσης, ο Χρήστος Μενιδιάτης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Πηγή: thecaller.gr

Share: