Χριστίνα Παυλίδου κατά Τατσόπουλου: «Δεν συμφωνώ με τις αγωγές - Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για αυτόν τον άνθρωπο» (vid)

«Σε όλες τις επιλογές η πίστη ήταν οδηγός. Στην πορεία ο Θεός μας έβαλε σε έναν δρόμο. Δεν προέρχομαι από μια οικογένεια με πνευματικό στοιχείο. Γνωρίσαμε έναν Γέροντα, σε ένα κομβικό σημείο, μαζί με τον σύζυγο μου και όλα άλλαξαν στην ζωή μας και την θεώρηση μας σε μια καμπή στην σχέση μας», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ο Γιώργος είχε πολλά χρόνια ασχοληθεί με το έργο του Αγίου και του γεννήθηκε και η συγγραφική επιθυμία», συνέχισε.

Όσο για την αποδοχή του σίριαλ σχολίασε: «Δεν περιμέναμε αυτήν την έκρηξη αγάπης». Η Χριστίνα Παυλίδου αναφέρθηκε και στη σκληρή κριτική του Πέτρου Τατσόπουλου.

«Είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, υπάρχει και το τηλεκοντρόλ και όποιος θέλει μπορεί να μην την δει αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για αυτόν τον άνθρωπο», είπε. Ξεκαθάρισε ωστόσο: «Δεν συμφωνώ με τις αγωγές, είναι παρατραβηγμένο, δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο Άγιος αυτό».

Οι καταγγελίες και ο Νικήτας Τσακίρογλου
«Ο χώρος καθαρίσει σιγά – σιγά, δεν θα υπάρχει το θράσος πια να γίνονται τέτοια πράγματα. Ασφαλώς και έχω μιλήσει με τις κόρες μου για όλα αυτά. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα πια για τα νέα παιδιά και θα υπάρχει ασφάλεια. Θα καθαρίσει ο χώρος δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε αυτόν τον χώρο», ανέφερε η Χριστίνα Παυλίδου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Το ήθος και η ευγένεια του Νικήτα Τσακίρογλου μας ξάφνιασε. Το πρότυπο και το παράδειγμα του είναι εξαιρετικό, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλον να κάνει αυτόν τον ρόλο», είπε κλείνοντας.

Πηγή: thecaller.gr

Share: