Χαμός στο Instagram: Η νικήτρια του Bachelor «Αθηνά New York» ποζάρει χωρίς εσώρουχο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που έγινε και επίσημα γνωστό πως ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York έχουν χωρίσει οριστικά, αφήνοντας πίσω τους όλες τις όμορφες αναμνήσεις που ανέπτυξαν στο The Bachelor.

Από εκείνη τη μέρα, η Αθηνά New York έχει αποφασίσει να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της, ενώ σιγά σιγά δίνει και μερικές απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Παππά.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλο χαμό γύρω από το όνομά της στο Instagram, καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι δεν φοράει το κάτω εσώρουχο, καθώς το φόρεμά της είναι ανοιχτό στο πλάι.

Χαμός στο Instagram: Η νικήτρια του Bachelor «Αθηνά New York» ποζάρει χωρίς εσώρουχο

Οι πρώτες δηλώσεις της για τον χωρισμό της

Την σιωπή της “έσπασε” για πρώτη φορά η Αθηνά New York σχετικά με τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ήταν ο πρώτος που το αποκάλυψε και το επιβεβαίωσε, μιας και οι φήμες για το τέλος της σχέσης τους κυκλοφορούσαν καιρό τώρα.

Η ίδια λοιπόν απάντησε δημόσια για τον πρώην σύντροφό της μέσα από το κανάλι της στο Youtube προκειμένου να εξηγήσει την δική της οπτική γωνία.

Έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα, δεν έχεις ιδέα πόσο σκληρά προσπάθησα. Πήγε σε άπειρους δικηγόρους. Προσπάθησα να μείνω στην Ελλάδα με την ψυχή και την καρδιά μου αλλά δεν μπορούσα γιατί έτσι είναι. Έληξε η βίζα μου…Δεν ξέρω αν θέλω να σας πω ακόμα, θα σας το πω μια μέρα όμως…», αποκάλυψε η Αθηνά.

Πηγή: YouWeekly.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: