Η Barbie αλογοουρά έχει την στιγμή της. Η Ariana Grande είναι αιώνια θαυμάστρια της και η Hailey Bieber είναι στο ίδιο “πλοίο”. Η Megan Thee Stallion της υποκλίνεται και η Jennifer Lopez έδωσε την σφραγίδα έγκρισής της, επίσης.

Στην πραγματικότητα, είναι μια μεγάλη χρονιά για την πλαστική κούκλα Barbie, καθώς η Margot Robbie και η Greta Gerwig εργάζονται αυτή τη στιγμή μαζί σε μια κινηματογραφική μεταφορά που μεταφέρει την Barbie στον 21ο αιώνα και ανατρέπει τα ιστορικά στερεότυπα για το φύλο. «Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ό,τι σκέφτεστε… δεν θα είναι αυτό», είπε η Margot Robbie.

Έτσι, ήταν πραγματικά καιρός το εμβληματικό χτένισμα να έχει μια μοντέρνα αναμόρφωση για να το κάνει να λειτουργήσει για όλες εμάς το 2022, και ευτυχώς η αγάπη για αυτή την αλογοουρά αυξανόταν σταθερά και τώρα, συνεχίζουμε να την εντοπίζουμε παντού.

Η βασίλισσα της Barbie αλογοουράς είναι φυσικά η Ariana Grande και εμπνευσμένη από την ίδια την απόλυτη νοσταλγική ομορφιά, η αλογοουρά Barbie είναι ένα ψηλό πόνυ με κουλουριασμένες πλευρές, που συχνά φοριέται με πλαϊνές αφέλειες που σαρώνουν το μέτωπο. Η χαριτωμένη καμπύλη της είναι λεπτομέρεια που ξεχωρίζει και προσθέτει επιπλέον ενδιαφέρον στο στυλ. Όμως, το κομψό ψηλό πόνι το κάνει να μοιάζει βασιλικό και μοναδικό!

Είναι μια εμφάνιση που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Το κομψό αλλά ιδιότροπο updo μπορεί να φορεθεί πάνω ή κάτω από όλους τους τύπους μαλλιών. Σε περίπτωση που έχεις αραιώμενα μαλλιά αλλά επιθυμείς να δημιουργήσεις την Barbie αλογοουρά, θα πρέπει να προμηθευτείς τρέσα (όπως η Ariana Grande).

Πως να πετύχεις την Barbie αλογοουρά:

Αλλά το καλύτερο μέρος για το νέο trend του καλοκαιριού είναι ότι είναι τόσο απλό να γίνει! Πρώτα κόψε οποιοδήποτε μπροστινό σημείο μαλλιών θέλεις να μείνει έξω από την αλογοουρά σου. Μετέπειτα, μαζέψε τα υπόλοιπα μαλλιά σου και σχημάτισε τα σε ένα ψηλό πόνυ, χρησιμοποιώντας δύο ή τρία διαφανή λαστιχάκια και μια βούρτσα για να λειάνεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω.

Στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ισιωτική ή ένα ραβδί για μπούκλες για να τυλίγεις τις άκρες της αλογοουράς σου. Απλώς φρόντισε να κουλουριάζονται προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό είναι!!!

L’oreal Paris Λακ για δυνατό κράτημα και προστασία

Photos: Abaca press, L’oreal Paris

Δείτε ακόμη: Halle Berry: Με αγορέ μαλλί και σκούρα ρίζα εμφανίστηκε στα βραβεία Critics Choice Awards 2022

Δείτε ακόμη: Sophie Turner: Η φλογερή αλλαγή στα μαλλιά της είναι το νέο “Chocolate cherry” χρώμα

The post Barbie αλογοουρά: Είναι η τάση του καλοκαιριού που όλες περιμέναμε! appeared first on Glance.

Πηγή: glance.gr

Share: