Μπαλανίκα για Ρήγα: «Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ- Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω! Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Μαρίνο, την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μια σχέση ζωής παράλληλη. Δεν ξέρω τι έβλεπε σε εμένα. Εγώ τον θαύμαζα πάρα πολύ. Όσο ήμουν με τον Μαρίνο ήμουν προστατευμένη πολύ στα μαγαζιά, ένας μου έδωσε ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ο έρωτας δεν έχει στεγανά. Υπήρξαν πολλοί ομοφυλόφιλοι που με ερωτεύτηκαν. Ο έρωτας είναι έρωτας».

Για τον αγαπημένο ρόλο της Σάσας στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Ήταν ένας ρόλος σταθμός. Εγώ είχα πάρα πολλούς φίλους γκέι, έτσι την αντιμετώπισα τη Σάσα, σαν να ήταν ένας άντρας γκέι, γιατί καμία γυναίκα δεν θα τα έλεγα αυτά».

Για την Άννα Παναγιωτοπούλου, η Κατιάνα Μπαλανίκα ανέφερε πως «διατηρώ ακόμα επαφές. Δικαίωμά της είναι να λέει ότι θέλει. Έχει μια τέτοια καριέρα που μπορεί να πει ότι νομίζει και ότι σκέφτεται».

Τέλος, για τον Αλέξανδρο Ρήγα, η Κατιάνα Μπαλανίκα απάντησε: «Του είχα θυμώσει πάρα πολύ. Όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρήσω. Δεν θα προλάβει καν να μου πει συγγνώμη. Δεν με λυπεί καθόλου όταν διαγράφω ανθρώπους».

Δείτε το σχετικό βίντεο του zappit:

Πηγή: thecaller.gr

Share: