Αποκαλυπτική Γερμανού σε Μενεγάκη: «Έχω γράψει τραγούδι για εσένα, ψάχνω συνθέτη και τραγουδιστή» (vid)

Η εξομολόγηση έγινε στην έναρξη της συνέντευξής της στην εκπομπή «Ελένη»: «Δεν μπορώ να πηγαίνω να παρκάρω και να μην είναι δίπλα το αμάξι σου, και να μη λέμε τα δικά μας. Μου ‘χεις λείψει, σε πεθύμησα».

«Ουσιαστικά εγώ ένιωσα ότι έγινα, αυτό που λέμε κανονική παρουσιάστρια, όταν ξεκίνησε το “Μες στη καλή χαρά”, στον Alpha, με πρόεδρο τον Δημήτρη Κοντομηνά», ανέφερε σε άλλο σημείο , ενώ δήλωσε, ότι προσπαθεί να διατηρεί την ανεμελιά της και στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό την έχει χάσει «τηλεοπτικά», λόγω των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία.

«Προσπαθώ να ισορροπώ, να κρατώ ψυχαγωγικά κομμάτια στην εκπομπή, γιατί πιστεύω πως δεν είναι όλα για όλους», είπε, συμπληρώνοντας, πως η επικαιρότητα προσαρμόζεται στην εκπομπή της. Πάνω σε αυτό, τόνισε δε, ότι πιστεύει πως υπάρχουν εκπομπές, που μπορούν να το υποστηρίξουν καλύτερα.

Για το «Chart Show», που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, η Ναταλία Γερμανού, σχολίασε, πως διαφέρει αρκετά από το αρχικό κόνσεπτ και υπογράμμισε, πως τα κομμάτια των 90’s είναι «ξανά της μόδας», καθώς «μαζί με αυτά ο κόσμος νοσταλγεί και την τότε εποχή».

Για το αν συνεχίζει να γράφει τραγούδια, η παρουσιάστρια απάντησε πως το κάνει ακόμη και αποκάλυψε πως έχει γράψει και για εκείνη ένα κομμάτι και της λείπει μονάχα ο συνθέτης και ο τραγουδιστής.

«Με ιντριγκάρει το παίδεμα, η δυσκολία, η στεναχώρια. Είναι κρίμα ωστόσο, γιατί μας αξίζει να μας αγαπάνε και να μας φροντίζουν, να αγαπάμε και να φροντίζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη δουλειά της, προσπαθεί να είναι ειλικρινής με τους συναδέλφους της και να τους λέει τόσο το καλό, αλλά και το παράπονό της κατ’ ιδίαν. «Για μένα έχει μεγάλη σημασία η ευγένεια στους ανθρώπους», είπε στο τέλος η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: thecaller.grShare: