Ο Στέλιος Ρόκκος βιώνει μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος.

Ο 50χρονος ψαράς εντοπίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου χωρίς τις αισθήσεις του σε παραθαλάσσια περιοχή της Λήμνου ύστερα από έρευνα του Λιμενικού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου, Χαριστή Δημητρίου μίλησε στο T-live και στη Γιώτα Κηπουρού κι αποκάλυψε πως ο 50χρονος είχε κάνει πριν από κάποιο διάστημα ιατρικές εξετάσεις, γιατί είχε θορυβηθεί από τον θάνατο του άλλου του αδελφού το 2021.

«Ο Νίκος είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω τώρα ακριβώς τι, πήγαινε σε καρδιολόγο και έκανε τσεκ γιατί μετά τον Κώστα και μετά το έμφραγμα του Στέλιου είχε ταρακουνηθεί πάρα πολύ και το έψαχνε.

Και ο αδελφός του και ο Στέλιος πέρυσι είχε κάνει αυτό το έμφραγμα οπότε έκανε εξετάσεις και εκείνος . Αν δεν ήταν ένας μήνας, ήταν δύο. Είχα μιλήσει μαζί του και «κορόιδευε» και τα αδέλφια του, «δείτε πόσο καλά είμαι εγώ και εσείς…». Είχε πάει σε καρδιολόγο για τσεκ, ναι» είπε αρχικά η κουμπάρα του δημοφιλή τραγουδιστή.

«Δεν ξέρω και κατά πόσο ήταν εξειδικευμένες οι εξετάσεις γιατί μ’ ένα καρδιογράφημα δεν μπορείς να δεις αν είσαι, εκατό τις εκατό, καλά. Γενικά όμως ήταν προσεκτικός, έκανε δηλαδή, γενικά, πέρα από την καρδιά, έκανε τσεκ απ συνέχεια.

Ακούγονται πάρα πολλά. Τώρα, σίγουρα, δεν αισθάνθηκε καλά γιατί είχε βγάλει τη σημαδούρα και τα βαρίδια και ένας άνθρωπος που τα βγάζει, τα πετάει αυτά από πάνω του, σίγουρα δε νιώθει καλά.

Αυτό που άκουσα κιόλας είναι ότι επειδή είχε πάει με τη βάρκα του και η βάρκα δεν είχε πιάσει άγκυρα, καλά, δηλαδή όταν τη βρήκαν, ψιλοέσερνε … και κάποιοι εικάζουν ότι επειδή η βάρκα δεν ήταν σταθερή ίσως την είδε να απομακρύνεται και έτρεξε να την προλάβει και δεν άντεξε.

Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες και η ημέρα ήταν τέλεια, δηλαδή δεν ήταν το κρύο, δεν ήταν κύματα, δεν ήταν κάτι που τον ζόρισε.

Εχθές πήγα στο σπίτι της μαμάς του. Ο Στέλιος δεν είναι έτοιμος να τα διαχειριστεί ακόμα, ούτε θέλει κάποιον στο σπίτι και μέχρι χθες δεν είχε πάει ούτε στη μαμά του.

Είναι η αδελφή του εκεί, εννοείται, δεν είναι μόνη της, έχουν έρθει και όλα τα παιδιά και είναι όλα μαζί εκεί» πρόσθεσε η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: