«Απαράδεκτοι»: Η θρυλική σκηνή που γυρίστηκε 40 φορές λόγω νευρικού γέλιου του Σ. Παπαδόπουλου (VID)

Η χημεία των τεσσάρων πρωταγωνιστών ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Μπέζος- Μπονάτσος- Δήμητρα Παπαδοπούλου και Σπύρος Παπαδόπουλος συνέθεσαν ένα αμίμητο κουαρτέτο, που έδειχνε να διασκεδάζει και εκτός αέρα.

Το πρωτότυπο του σεναρίου και οι σπαρταριστές ατάκες ανάγκαζαν κάποιες φορές ηθοποιούς και τεχνικούς να γυρνάνε σκηνές επί ώρες. Υπήρχαν μάλιστα φορές που οι πρωταγωνιστές λύγιζαν απ’ το νευρικό γέλιο και η σκηνή δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Ένα τέτοιο σκηνικό θυμήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη του στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Πρόκειται για τη σκηνή των «Απαράδεκτων» που έσπασε όλα τα ρεκόρ, καθώς πρέπει να γυρίστηκε περίπου 40 φορές, όπως ανάφερε ο ηθοποιός.

Μιλάμε για ένα εορταστικό επεισόδιο με quest συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έπρεπε να πει την ατάκα «Αρίστο τη βρήκες;». Έλα όμως που κάτι πάνω στον Χαϊκάλη φαινόταν αστείο στον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να βγάλει τη σκηνή από τα γέλια.

«Έλα ρε Σπύρο», «Έλα ρε παιδιά δεν θα τελειώσουμε ούτε του χρόνου», «Έχουμε και παράσταση στις 21:00» ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες του σκηνοθέτη, των τεχνικών και της Δήμητρας Παπαδοπούλου στον Σπύρο, μπας και τον ρίξουν στο φιλότιμο για να ξεπεράσει το νευρικό του. Μάταια όμως.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν μπορούσε με τίποτα να σταματήσει να γελάει με αποτέλεσμα η σκηνή να γυριστεί 40 φορές.

Δείτε ένα απόσπασμα από τα γυρίσματα της στο 01:52:

Πηγή: thecaller.gr

Share: