Μια ομολογουμένως ασυνήθιστη αναφορά έμελλε να κάνει ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα των Boomers στον ΑΝΤ1. Κι αυτό μιας και η 21η Μαρτίου για τον παρουσιαστή είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, όπως φρόντισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, αυτή η μέρα είναι η γενέθλια της της συντρόφου του. Έτσι, αν και δεν το συνηθίζει, ο Αντώνης Κανάκης προχώρησε σε μια τρυφερή αφιέρωση από τον αέρα της ψυχαγωγικής του εκπομπής στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Το τραγούδι αυτό είναι παραγγελία και θέλω να το χαρίσω στο μεγάλο μου κορίτσι στο σπίτι που σήμερα έχει τα γενέθλιά της» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής των Boomers απευθυνόμενος στους τηλεοπτικούς του συνεργάτες, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.

«Μόνο σήμερα, 21 Μαρτίου, που μπαίνει η άνοιξη, μόνο μια τέτοια μέρα, ένα τέτοιο κορίτσι θα μπορούσε να έχει γενέθλια και της αρέσει αυτό το τραγούδι και της το χαρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρόνια πολλά» πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Πηγή: thecaller.gr

Share: