Αντώνης Φραγκάκης: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο, ο πατέρας μου με έλεγε αρσενική πόρνη» (vid)

Για τα πρώτα χρόνια που δούλευε ως μοντέλο, ο Αντώνης Φραγκάκης είπε:

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην αρχή σαν μοντέλο, ο πατέρας μου με έλεγε αρσενική πόρνη. Ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. Μπορούσε να εκτιμήσει ότι δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα, αλλά παρ’ όλο που δεν τα καταλαβαίνει μου κάνουν καλό εμένα. Έτσι, στην αρχή έφερνε αντίρρηση και μετά το αποδεχόταν βλέποντας τη δική μου διάθεση».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ο τραυματισμός που έχω από το τροχαίο είναι σοβαρός, αλλά ούτε γρατσουνιά δεν θα το θεωρούσα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν φορούσα ένα πολύ καλό κράνος και αν δεν υπήρχε και ο Θεός βοηθός. Βγήκε μια κυρία από STOP, κατέβαινα εγώ με τη μηχανή, καρφώθηκα πάνω στο αμάξι, έφυγα και… μου τα έχουν διηγηθεί όλα αυτά. Το κράνος είναι κράνος. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμά μου να οδηγώ. Όχι, είναι καθήκον σου να μάθεις να οδηγείς. Το να περάσεις ένα STOP λέγεται βλακεία», ενώ για τη σχέση του με τον γιο του, επισήμανε:

«Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη, την ματιά για τη ζωή. Σίγουρα σε γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, είμαι πολύ αυστηρός με τον υπόλοιπο κόσμο, δεν είμαι καθόλου αυστηρός με το παιδί μου», κατέληξε.

Πηγή: thecaller.gr

Share: