Άννα Μπεζάν: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από τον γιο της Χριστίνας Παππά

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, η Άννα Μπεζάν ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας Δημήτρης Παππάς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η νεαρή ηθοποιός και ο γιος της Χριστίνας Παππά μπορεί να μην είναι αρκετό καιρό μαζί, ωστόσο από το πρώτο διάστημα της σχέσης τους δεν δίστασαν να μιλήσουν και να δείξουν «ανοιχτά» τον έρωτά τους.

Νωρίτερα σήμερα, η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μας δείχνει ότι ξεκίνησε prenatal yoga, δηλαδή yoga ειδικά για εγκυμονούσες!

Άννα Μπεζάν: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από τον γιο της Χριστίνας Παππά

Ποιά είναι η Άννα Μπεζάν

Η Άννα Μπεζάν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. «Δεν μου ταίριαξε το GNTM, ήταν αρκετά πιεστικά για τους δικούς μου ρυθμούς. Δεν πέρασα καλά εκεί. Δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια χαμογελαστή και να μην έχω προσωπικότητα» είχε δηλώσει στο παρελθόν.


Τα δύσκολα παιδικα χρόνια

Έπειτα συμμετείχε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “8 λέξεις” και ήταν περίοδος εκείνη κατά την οποία η μελαχρινή καλλονή εξομολογήθηκε την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της, όταν ήταν 12 ετών, ενώ είχε μοιραστεί και στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη, τις αναμνήσεις της από τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο.

Πηγή: TlifeΠηγή: thecaller.gr

Share: