Αγγελική Ηλιάδη: «Ο άνθρωπος που με παρενόχλησε, δεν ξαναδούλεψε ποτέ μετά από την πράξη του» (VIDS)

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», είπε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κατάσταση.

Η τραγουδίστρια μιλώντας για τη συμμετοχή της στη Φάρμα είπε: «Την απόφαση να μπω στη “Φάρμα” την πήρα με χαρά, ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς».

Σε άλλο σημείο, μίλησε για το δύο της παιδιά: «Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, είναι οκτώ ετών ο μικρός και δεκαεπτά ο μεγάλος. Δε με έχουν δει στη “Φάρμα” ούτε καν σε μονομαχία. Έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, ό,τι και να έβλεπαν θα ήταν φυσιολογικό. Εγώ δε νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Ένιωσα ζήλια και πολύ κακία οπότε όλα τα είδα και μου άρεσε στη “Φάρμα”».

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για τα προβλήματα της υγείας της. «Είχα διαταραχή πανικού, δική μου απόφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή».

Πηγή: thecaller.gr

Share: