Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα – Βάλτε τέλος με το «έξυπνο» laser

Χάρη σε ένα πρωτοποριακό τεχνολογικά εξοπλισμό, το λέιζερ νέας γενιάς, που μόλις έφτασε στη SYMMETRIA, αξιοποιεί ταυτόχρονα και τα τρία μήκη κύματος και σας απαλλάσσει από την ενοχλητική τριχοφυΐα ανώδυνα, με απόλυτη ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά σε πρόσωπο ή σώμα

Ακόμη και αν ανήκετε στην κατηγορία των τυχερών με λιγότερο εμφανή τριχοφυΐα, είναι σίγουρο ότι έχετε δοκιμάσει όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης χωρίς να έχετε βρει την ιδανική. Αυτή δηλαδή, που αφαιρεί οριστικά τις σκούρες τρίχες ή τις ανοιχτόχρωμες, ανεξάρτητα από το μήκος ή τον τύπο δέρματος εύκολα, εντελώς ανώδυνα, χωρίς κοψίματα, ενοχλητικούς ερεθισμούς ή θυλακίτιδα. Και το κυριότερο, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μία… περιουσία. Το «έξυπνο» λέιζερ, όπως μας συστήνεται, που ανακαλύψαμε στη SYMMETRIA, χάρη στον άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό του, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις προδιαφραφές για να δώσει τη μόνιμη λύση που αναζητούσατε τόσο καιρό, βάζοντας οριστικό τέλος στο πρόβλημα της τριχοφυΐας.

Τα λέιζερ που χρησιμοποιούνται στην αποτρίχωση είναι τρία και το καθένα από αυτά στοχεύει σε συγκεκριμένους φωτότυπους δέρματος και απόχρωση τρίχας.

  • Laser Αλεξανδρίτη: έχει το μικρότερο μήκος κύματος, μένει πιο επιφανειακά στο δέρμα, απορροφάται αποκλειστικά από τη μελανίνη του θύλακα της τρίχας και τον καταστρέφει, χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις στον παρακείμενο ιστό. Είναι περισσότερο αποτελεσματικό σε λεπτές ή ανοιχτόχρωμες τρίχες.
  • Διοδικό Laser: έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος, δρα βαθύτερα αποφεύγοντας τη μελανίνη του δέρματος και είναι κατάλληλο για μελαχρινές ή μαυρισμένες επιδερμίδες.
  • Nd:YAG laser: εκπέμπει σε μεγαλύτερο μήκος κύματος, μπορεί να φτάσει σε βαθύτερους θύλακες τρίχας και είναι πιο αποτελεσματικό σε σκουρόχρωμους φωτότυπους ή μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες.

Το νέο hi tech laser χάρη στον εξοπλισμό του, αξιοποιεί ταυτόχρονα την ισχύ και των 3 παραπάνω τύπων! Στη συνέχεια ρυθμίζεται ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και της τρίχας έτσι ώστε να καθορίσει το πρόγραμμα που σας ταιριάζει για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, με απόλυτη ασφάλεια και το πιο σημαντικό, χωρίς πόνο! Είναι το ίδιο αποτελεσματικό σε όλους τους φωτότυπους (I-VI) ενώ μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και στη διάρκεια του καλοκαιριού σε ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα! Ο ρόλος του γιατρού βέβαια είναι καθοριστικός και μείζονος σημασίας, καθώς είναι αυτός που θα επιβεβαιώσει τις οριστικές παραμέτρους σύμφωνα με την εμπειρία του για την επίτευξη γρήγορων και άμεσα ορατών αποτελεσμάτων.

Η δέσμη φωτός που εκπέμπει διεισδύει στο τριχοθυλάκιο και απορροφάται επιλεκτικά μόνο από τη μελανίνη της τρίχας. Στη συνέχεια, καταστρέφει το θύλακα και τη δομή του οξυγόνου γύρω από αυτόν. Και τέλος, όταν πια το λέιζερ εξέρχεται, ένα ειδικό σύστημα ψύξης «παγώνει» την περιοχή με αποτέλεσμα να προστατεύεται από τραυματισμούς και να μην πονάει καθόλου ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία. Χάρη λοιπόν στην τεχνολογία τριπλού μήκους κύματος, η κάλυψη είναι μεγαλύτερη και η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρότερο χρόνο, γεγονός που μειώνει σημαντικά και το κόστος της θεραπείας.

Μία 15λεπτη συνεδρία για την αποτρίχωση μιας μικρής περιοχής, όπως οι μασχάλες, για παράδειγμα, στοιχίζει περίπου 30€, ενώ για μια 30λεπτη συνεδρία που θα καλύψει μια μεσαία περιοχή που είναι τα χέρια, το κόστος φτάνει στα 50€.

Χρήσιμες πληροφορίες

-το μηχάνημα έχει την σήμανση CE – ένδειξη ότι πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας- και ακόμη καλύτερα αν είναι «FDA approved» , αν δηλαδή, έχει πάρει έγκριση και από τις ΗΠΑ.
-ο χειριστής του είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος
-τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο χώρος έχει αεριστεί και καθαριστεί πριν τη θεραπεία σας.
-έχετε φροντίσει λίγες μέρες νωρίτερα να ξυρίσετε την περιοχή που θα κάνετε αποτρίχωση.

-την εντατική ενυδάτωση της περιοχής.

* Dr.Age, Post-Treatment Recovery Mask, μάσκα με άμεση ανακουφιστική δράση για το ερεθισμένο δέρμα μετά τη θεραπεία.

– την καθημερινή αντηλιακή προστασία στην περίπτωση που η αποτρίχωση έγινε στο πρόσωπο.

* Dr.Age, Face Sunscreen Gel SPF 30, με διάφανη υφή gel για προστασία από την UV ακτινοβολία και ματ τελείωμα στην επιδερμίδα.

*Ευχαριστούμε το κέντρο SYMMETRIA για τις πληροφορίες.

Πηγή: ygeiamou.gr

Share: