Ανδρέας Μικρούτσικος: Μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα-Ήταν σαν το αναζητούσα

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του και κινδύνεψε η ζωή του, για τη σύντροφό του αλλά και για την εποχή που παρουσίαζε το Big Brother.

Ειδικότερα, μιλώντας για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου».

Και συνέχισε ο ίδιος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι».

Η γνωριμία με την σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή

Άλλωστε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη γνωριμία του με την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή.

«Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες…».

Στη συνέχεια μιλώντας για την κόρη της Έλενας Μαστραγγελή είπε: «Είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο και τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών και την βλέπω και την θυμάμαι πως ήταν μικρούλα».

Η εποχή του Big Brother και ο ΑΝΤ1

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε φυσικά και στην περίοδο του Big Brother και την τεράστια επιτυχία που σημείωνε. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα πολύ αρνητικά σχόλια που δέχθηκε εκείνη την εποχή.

«Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνίας μας είναι διάτρητη», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε ότι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother… Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο και το είχαν κάνει παράφραση. Έχω φάει τέτοιο ξύλο».

Πηγή: thecaller.gr

Share: