Ανδρέας Μικρούτσικος για κηδεία Κοντομηνά: «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί» (vid)

«Εγώ δεν ήξερα ότι είχε μπει στο νοσοκομείο. Τον πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε η ιδιαιτέρα του. Μου είπε ότι “είμαστε σε έναν όροφο στο Υγεία, δεν είναι καλά ο Δημήτρης”. Τρομοκρατήθηκα! Της είπα ότι “θέλω να τον δω, αλλά με όλη τη διακριτικότητα, όποτε είναι πάρε με”. Δεν με πήρε ποτέ.

Ξέρω ότι πολύς κόσμος που πραγματικά αγαπούσε τον Δημήτρη, πέραν συμφερόντων γιατί περιβαλλόταν και από πολλούς με το συμφέρον. Δεν με πήρε ποτέ και έμαθα ότι ήταν άπαρτο φρούριο ο όροφος», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη συνέχεια: «Αυτό το εμπάργκο που είπα, το οποίο έχει τη λογική γιατί περιβαλλόταν και από ανθρώπους που τον γδέρνανε και προφανώς η κόρη του παίρνοντας τα πράγματα ήθελε αυτό το πράγμα να αποτοξινωθεί από ένα τέτοιο κλίμα. Εγώ δεν δέχτηκα ποτέ τηλεφώνημα και το σεβάστηκα.

Εγώ, που δεν πάω στις κηδείες, αλλά θα πήγαινα στου Δημήτρη. Ξέρω όμως ότι το πράγμα είχε στενέψει, δηλαδή θέλουν να θρηνήσουν το χαμό του προσωπικά και οικογενειακά. Δεν έπαιρνες πράσινο φως για να πας. Αν το έκανα εγώ, θα έκανα υπέρβαση. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί. Για να μην είναι, δεν θα έχει μπορέσει να πάει. Και το “μπορέσει”, δεν εννοώ ρε παιδί μου εμπόλεμα. Επειδή ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάποια στιγμή η ταύτιση ήταν τεράστια και η βοήθεια ήταν γενικότερη από την αρχή του Λάκη μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου».

Πηγή: thecaller.gr

Share: