Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο Πρωινό για την αδυναμία του στις νεότερες γυναίκες, τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και με το εγγόνι του.

«Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο, αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά. Η γυναίκα είναι δύσκολο πλάσμα για να μπορέσεις να την διαχειριστείς. Από πάντα μου άρεσαν οι πιο νέες γυναίκες και όταν ήμουν νέος πάλι με νέες ήμουν. Κι όσο ήμουν μικρός με μικρότερες ήμουν.

Σήμερα οι γυναίκες από τα 20 τους ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40αρες. Σίγουρα μου αρέσει να έχει ωραίο πρόσωπο, να έχει ωραία χαρακτηριστικά.

Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, αυτές που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα.

Εννοείται πως έχω μια γυναίκα στο πλευρό μου αυτή τη στιγμή. Δεν συγκατοικούμε. Αν έχεις συντροφικότητα όλη μέρα, μπορεί να θέλεις και κάποιες ώρες να είσαι μόνη σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον εαυτό τους. Εγώ τον διαχειρίζομαι.

Μπορώ να μαγειρέψω, μπορώ να τα κάνω όλα. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μαγειρεύει, δεν της αρέσει και το φαγητό ιδιαίτερα», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Οι σχέσεις μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είναι τέλειες. Αν ήταν να με συμβουλεύει και να την συμβουλεύω, θα ήμασταν μαζί ακόμα. Τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος πάντα, τίποτα δεν είναι αιώνιο. Η αγάπη είναι αιώνια, είμαστε ακόμα αγαπημένοι.

Όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται, παντρεύονται και κάνουν και παιδί, από εκεί και πέρα τελείωσε, είναι για πάντα αυτό δεν μπορείς να τραβήξεις ένα Χ», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος και στη συνέχεια, αναφερόμενο στη σχέση του με τον εγγονό του, δήλωσε:

«Με το εγγόνι μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είμαστε φίλοι. Δεν έχω εγώ τις σχέσεις του χαζοπαππού. Δεν μου αρέσει να με λένε παππού, Αντρέα με φωνάζει. να σε φωνάζει παππού τώρα, τι είσαι; Γέρος»;

πηγή: zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: