Πρωτιά για τον γνωστό youtuber και instagrammer Αλέξανδρο Κοψιάλη για μια δημοσίευση που έκανε στο Instagram και είχε τα περισσότερα σχόλια στον κόσμο.

Ειδικότερα, ο Έλληνας infleuncer ανέβασε στον λογαριασμό του ένα story, το οποίο δείχνει ότι βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, σε post που αφορούσε διαγωνισμό με δώρο ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το @pubity, το οποίο απαριθμεί 31.000.000 followers, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συγκεντρώνει περισσότερα από 43,2 εκατομμύρια σχόλια στη συγκεκριμένη δημοσίευση, αφήνοντας πίσω του κατά 20 εκατομμύρια τη δεύτερη.

kopsialis post 0101

Η πρωτιά αυτή αποτέλεσε έκπληξη και για τον ίδιο, καθώς είχε «αντιπάλους» παγκόσμιους σταρ με πολλά εκατομμύρια περισσότερους ακολούθους.

Είναι ενδεικτικό ότι μια ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι που πριν από δύο εβδομάδες σήκωσε την κούπα του Μουντιάλ 2022, κατάφερε να συγκεντρώσει 1,9 εκατομμύρια σχόλια, όντας στη δέκατη θέση.

Στην ίδια λίστα εμφανίζεται ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει παραπάνω από 9,6 εκατομμύρια σχόλια. Μάλιστα, το περίεργο με τον Ιταλό τεχνικό, είναι το γεγονός πως δεν έχει κάποιον ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό, καθώς υπάρχει μόλις μια (αυτή) η ανάρτηση!

Πηγή: thecaller.gr

Share: