Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής, μεταξύ άλλων, πήρε θέση για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια καθώς και για το ελληνικό κίνημα metoo.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε όλοι ίσιοι και έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό πλέον στις μέρες μας να μην θεωρούμε ότι είναι μια ειδική κατηγορία ανθρώπων.

Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και για μένα δεν παίζει ρόλο εάν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος».

«Το σημαντικό είναι η αγάπη που θα δώσει μέσα στην οικογένεια που θέλει να φτιάξει. Εγώ το έχω δει αυτό στην καθημερινότητα μου με αρκετά ζευγάρια που είναι ομόφυλα, έχουν παιδιά και πράττουν το καλύτερο για αυτά.

Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό και τελειώνει εκεί το θέμα.

Η εκκλησία μπορεί να εκφράσει την όποια αντίρρηση μπορεί να έχει, θεμιτό όπως και ο καθένας μας, αλλά εδώ μιλάμε για αρχετυπικά ανθρώπινα δικαιώματα. Η πολιτεία οφείλει να πάρει μια θέση και να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους και τις επιλογές τους».

«Για το metoo έχουν τον λόγο τώρα τα δικαστήρια Είναι μια διαφορετική υπόθεση του κ. Φιλιππίδη, τελείως διαφορετική του κ. Κιμούλη και άλλη τελείως διαφορετική υπόθεση του κ. Λιγνάδη.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί σύντομα, γιατί τα πρώτα δικαστήρια έχουν γίνει και θα υπάρξει το εφετείο, οπότε θα σεβαστούμε τις όποιες αποφάσεις και προχωράμε από εδώ και στο εξής τη ζωή μας» πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Πηγή: thecaller.gr

Share: