Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 ετών – Οι εξετάσεις μου είναι μαύρο χάλι (VID)

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

«Είμαι πολύ γλυκατζού, τρώω συνέχεια γλυκά. Στις εξετάσεις μου φαίνεται, οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι. Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 χρονών».

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει με την Κατερίνα Στικούδη:

«Οι αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με εμένα, την Κατερίνα Στικούδη και άλλον έναν άντρα. Με χαροποιεί όλο αυτό γιατί συμπαθώ πάρα πολύ το Κατερινάκι, νομίζω ταιριάζουμε και σαν γυναίκες, έχουμε πολλές κοινές αντιλήψεις και νομίζω ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό αν πετύχει. Θα είναι μια εκπομπή γενικού περιεχομένου και θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο».

Το γνωστό μοντέλο απάντησε για τη σχέση της με τον παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα και του έστειλε on camera ένα μήνυμα.

«Απαντάω καλή επιτυχία στο παιδί. Είναι πολύ φίλος μου, τον ξέρω πολλά χρόνια και του εύχομαι να πάει πολύ καλά. Μου τον χρεώνουν ως σχέση, η αλήθεια είναι ότι γίνεται ένας χαμός αυτή την περίοδο, το ακούω από παντού και το βλέπω συνέχεια».

«Είμαι μόνη μου και είμαι και πολύ καλά στη μοναξιά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πηγή: thecaller.gr

Share: