Αλέν Ντελόν: Ο 86χρονος ηθοποιός θέλει να κάνει ευθανασία- Τι αποκάλυψε ο γιος του

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL, ο Άντονι Ντελόν δήλωσε πως ο πατέρας του έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, με ευθανασία στην Ελβετία! Ο 57χρονος ηθοποιός δήλωσε, μάλιστα, ότι έχει συμφωνήσει να βοηθήσει τον Αλέν Ντελόν στη διαδικασία αλλά και είναι δίπλα του, στις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση του Αλέν Ντελόν μπορεί να προέρχεται από τη δύσκολη εμπειρία να αντιμετωπίσει τον θάνατο της πρώην συζύγου του και μητέρας του Άντονι, Νάταλι Ντελόν (σ.σ. υπήρξε σύζυγός του από το 1964 έως το 1969 και πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας το 2021) η οποία ήθελε να υποβληθεί σε ευθανασία αλλά η νομοθεσία στη Γαλλία δεν το επέτρεπε.

Ο Γάλλος ηθοποιός από την άλλη πλευρά, έχει αποκτήσει από το 1999 και την ελβετική υπηκοότητα, ενώ από το 2019 ζει στην Ελβέτια, όπου η νομοθεσία το επιτρέπει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 86χρονος Αλέν Ντελόν -που έχει παίξει σε πάνω από 80 ταινίες- ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του το 2017 και δύο χρόνια αργότερα, το 2019, υπέστη διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Η ευθανασία είναι το πιο λογικό και φυσικό πράγμα. Από μια ορισμένη ηλικία και χρονικό σημείο, έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε αθόρυβα και ειρηνικά από αυτόν τον κόσμο, χωρίς την υποστήριξη από ένα νοσοκομείο, συσκευές, ενέσεις και τα υπόλοιπα», είχε δηλώσει σε μία συνέντευξη σε ελβετικό τηλεοπτικό κανάλι.

Πηγή: thecaller.gr

Share: