Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Θανασάκης θα «πέσει στην παγίδα»; Πάνε να τού φορτώσουν τους φόνους!

Ο Λάμπρος και ο Πέτρος συνεχίζουν την προσπάθειά τους να βρουν τις σορούς των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στο βουνό μπροστά στα μάτια του πρώτου.

Όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το MYtv, η εύρεση των σορών του Ορφανίδη και των συντρόφων του στο νεκροταφείο δίνει ελπίδα πως σύντομα οι δολοφόνοι τους θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν.

Έτσι, αυτή η ανακάλυψη θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σε ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες. Ωστόσο, τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή.

Ο Θανασάκης είναι αυτός που τελικά πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο. Ο νεαρός στοχοποιείται πως γνωρίζει πολλά και η είδηση της σύλληψής του διαδίδεται γρήγορα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σώσουν το παιδί τους, που ήδη είναι πολύ μπλεγμένο.

Ο Ακύλας με τον Μελέτη ενημερώνονται και φοβούνται πως θα μιλήσει, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Κουρτέσης, ο οποίος έχει πια αναλάβει την υπόθεση, είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Την επόμενη μέρα, ο Μελέτης μεταφέρει μία πρόταση του Ξανθού στον Θανάση, η οποία αναμένεται να προκαλέσει σοκ σε όλους. Του ζητάει να φορτωθεί εκείνος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες τους φόνους.

Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει στις Άγριες Μέλισσες, αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη αποδεικνύοντας πως υπηρετεί πιστά και με σθένος το καθεστώς και τους Άβαντες ή θα πει την αλήθεια.

Πηγή: Zappit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Share: