Άγριες Μέλισσες – Νικηφόρος: «Το παιδί θα μείνει με μένα και τη Ρένα»

Εκτός εαυτού θα βγει ο Νικηφόρος, σχετικά με το παιδί, στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια.

Κατηγορεί την Ασημίνα πως έχει χάσει κάθε έλεγχο και πως ο μικρός Σέργιος πλέον κινδυνεύει δίπλα της. Της τονίζει πως τότε αποσύρθηκε από την κηδεμονία του παιδιού, θέλοντας να είναι ευτυχισμένο, δίπλα στην μητέρα του, στους φίλους του… Τώρα, όμως, η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Όλα θα ξεκινήσουν τη στιγμή που ο μικρός Σέργιος θα οργανώσει μία μικρή “εισβολή” στο αρχοντικό του Ακύλα. Θέλοντας να δει το παλιό του σπίτι, ο Σέργιος θα καλέσει τον Φώτη και τον Ζαχαρία σε εξερεύνηση!

Ο Ακύλας θα πανικοβληθεί, νομίζοντας πως τον λήστεψαν! Ο Φώτης θα λυγίσει και θα αποκαλύψει στην Ουρανία πως εκείνος, μαζί με τον Σέργιο εισέβαλλαν στο σπίτι του Μεγαρίτη, με την Ουρανία να τρέχει στην Ασημίνα. Ο τρόμος σκορπίζεται στις αδελφές Σταμίρη.

Δυστυχώς, όμως, τα νέα δε μένουν εκεί. Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως το παιδί μπήκε ξανά σε τεράστιο κίνδυνο στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα να τα βάζει με την Ασημίνα. Μάλιστα, η δράση της Ασημίνας στην εφημερίδα, θα εξοργίσει ακόμη περισσότερο τον Σεβαστό.

Το ζευγάρι θα διχαστεί ξανά. Σύμφωνα με το TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, ο Νικηφόρος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα ουρλιάξει στην Ασημίνα πως έκανε τεράστια υπομονή με το θέμα του παιδιού! Θα της ανακοινώσει πως ήρθε η ώρα να το πάρει, να το μεγαλώσει μαζί με την Ρένα στο νέο τους σπιτικό.

Η Ασημίνα θα πέσει από τα σύννεφα. Το γεγονός αυτό της τσακίζει την ψυχή. Θέλει τον γιο της κοντά της, όπως αντίστοιχα και η Δρόσω. Θέλουν το παιδί δίπλα τους… Με ποιον τρόπο θα εμποδίσουν τον Νικηφόρο;

Πηγή: Youfly.com

Πηγή: thecaller.gr

Share: