Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ακύλας και Μελέτης στη φυλακή – Ο Δούκας «πετάει» τον Μεγαρίτη από το αεροδρόμιο

Αιτία η ομολογία του Θανασάκη που θα παραδεχθεί πως δεν ευθύνεται αυτός για τους φόνους, αλλά ο Μεγαρίτης μαζί με τον Μελέτη

Η αρχή του τέλους πλησιάζει και αυτό θα σταθεί και σαν αφορμή ο Δούκας να πετάξει τον Ακύλα έξω από το σχέδιο του αεροδρομίου στις Άγριες Μέλισσες.

Μελέτης και Ακύλας μπαίνουν στην φυλακή και οι κατηγορίες με τις οποίες θα έρθουν αντιμέτωποι θα είναι πολύ βαριές.

Ο Θανασάκης, ο οποίος τώρα είναι στην φυλακή λυγίζει και παραδέχεται όλη την αλήθεια στους αστυνόμους. Οι δυο άνδρες μπαίνουν στην φυλακή και αυτό θα χαροποιήσει ιδιαίτερα το Διαφάνι καθώς επιτέλους θα απονεμηθεί δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που τους προκάλεσε ο Μεγαρίτης, ανάμεσα σε αυτά και η υλοποίηση του αεροδρομίου.

Ο Δούκας, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi και την δημοσιογράφο Γιάννα Παπανικολάου, θα επισκεφθεί τον Μελέτη στην φυλακή με σκοπό να τον πείσει να δώσει στεγνά τον Ακύλα για να σωθεί αυτός, με τον ίδιο να μην το δέχεται και να συνεργάζεται με τον Ακύλα προσπαθώντας έτσι με αυτό τον τρόπο να αποφυλακιστούν.

Ο Δούκας βλέποντας την απρόσμενη εξέλιξη που πήραν τα πράγματα ζητά από το συμβούλιο την αποπομπή του Ακύλα από το σχέδιο του αεροδρομίου στις Άγριες Μέλισσες κάτι που σηματοδοτεί πως έρχεται η ολική καταστροφή για τον ήρωα.

Πηγή: youfly.com

Πηγή: thecaller.gr

Share: